Om lid te worden dien je eerst je lidgeld te betalen. (zie hieronder).

Om alles in goede banen te leiden zodat iedereen ( leden, trainers en ouders) weet wat is toegestaan en wat niet, is er ook een intern reglement.

Nadat je het lidgeld hebt betaald, dien je via het online aansluitformulier (klik hier om online aan te sluiten ) al de benodigde persoons- en contactgegevens door te geven aan het secretariaat.

Per lid, nieuw of oudgediende, dient dit formulier volledig ingevuld doorgestuurd te worden.

Wat kost een jaar lidgeld ?

Jaarlijks hebben wij als club heel wat uitgaven voor de huur van zwembaden, de organisatie van  wedstrijden, verzekeringen, busreizen, bondsbijdragen, boetes en nog vele anderen zaken èn dus moet er van ergens geld binnenkomen om dit alles te bekostigen .

Sponsoring op een zwembroek of badpak is eigenlijk erg ongewoon, waardoor wij andere bronnen moeten aanboren. Dit doen we met ons jaarlijks lidgelden en enkele ander aktiviteiten.

Het lidgeld voor een kalenderjaar bedraagt 150 euro per persoon . Een tweede persoon van hetzelfde gezin betaald 110 euro en derde betaald 90 euro en volgende personen betalen telkens 80 euro per persoon.

Voor het jaar 2017 gelden volgende tarieven :

aansluitdatum :
1 ste persoon
2 de persoon
3de persoon
elke volgende persoon
tot 31 mei
150 €
110 €
90 €
vanaf 1 juni tot en met 31augustus
120 €
90 €
na 1 september
80 €

Het lidgeld dient per overschrijving betaald te worden op de rekening van Zwemclub Delfino BE05 8002 2020 9175 met BIC code AXABBE22.

Voor een vlot verloop van de administratie is het noodzakelijk alle voornamen en de familienaam van de leden te vermelden in de vrije mededeling van de overschrijving.

Het jaarlijks lidgeld dient betaald te zijn voor eind januari of binnen de maand na aansluiting want enkel dan ben je als lid in orde voor de verzekeringen.

Jaarlijks organiseren wij ook nog enkele evenementen om de clubkas een beetje te spijzen zodat we het lidgeld zo laag kunnen houden voor onze leden.

geen training tijdens de kerstvakantie :

laatste training 2017 : 22/12

eerste training 2017 : 08/01

clubfeest 13 januari 2018 : inschrijven tot 30/12

inschrijvingen

hier kan je een formulier openen om in te schrijven voor een wedstrijd

clubkampioen

overzicht van de clubkampioenen

clubrecords heren

de bijgewerkte clubrecords van de heren op 01/01/2017

clubrecords dames

de bijgewerkte clubrecords van de dames op 01/01/2017